(+34) 930 250 827 / (+34) 7 22 22 95 16

L’equip

Cécile Brazilier

Cap del projecte i directora

Consultora i cap del projecte en l’àmbit de la innovació social durant diversos anys, s’ha dedicat a les noves pedagogies i als sistemes informals d’aprenentatge tant per adults com per nens. Va treballar sovint amb la Direcció dels Assumptes Escolars de l’Ajuntament de París per fomentar tallers, com la Région Ile-de-France per organitzar currículums de formació i amb la Comissió Europea per projectes de e-learning.

Va ser associada a la creació de l’escola Moderato Montessori Pantin per Christine Allain-Ledru, la fundadora, per elaborar la carta del «Desenvolupament Sostenible» a incorporar al currículum. Després, va participar en l’organització d’un codi dels «eco-gestos» de l’escola.

Al iniciativa del projecte Moderato Barcelona, es dedica a la direcció de l’escola y del equipo pedagógico.

Alexia Iñigo Menezo

Guia de clase 1,5-3 anys

Natural de Barcelona, ​​l’Alexia ha desenvolupat gran part de la seva formació i carrera professional a Suïssa. És diplomada Montessori 0-6 anys (AMI-Ginebra) i TSEF (Tècnic Superior Educació Infantil).

Apassionada per l’educació infantil, ha cultivat la seva vocació i admiració per la filosofia Montessori, les quals ha desenvolupat des de ben petita gràcies a l’orientació i vincle escolar de la seva família amb el Centre Internacional Montessori Palau-Girona.

L’Alexia acumula una experiència professional educativa de 7 anys, havent cobert les diferents etapes de 0-6 anys en escoles Montessori, tant en la Suïssa Francesa (Nyon) com a Barcelona, ​​a més d’unes pràctiques en escola internacional privada de Barcelona. Té capacitat educativa en francès, català i castellà, a més de l’anglès.

De caràcter alegre i juvenil, entre les seves grans aficions es troben l’estudi i innovació d’activitats pedagògiques per les seves classes, així com els viatges lúdics-culturals per tot el món, enamorada dels mateixos.

Camille Ploux

Guia de clase 3-6 anys

Camille va créixer a Annecy, a l’Haute Savoie. Va ser a Anglaterra per completar la seva llicenciatura i després va estudiar psicologia i desenvolupament infantil de 0 a 8 anys com a part d’un BA / BSc psychology and early childhood a Canterbury Christ Church University.

De retorn a França el 2002, va assistir a l’AMI de 3 a 6 anys i després va ensenyar durant 4 anys a l’escola bilingüe Montessori de París.

La seva passió per la pedagogia i el descobriment d’altres cultures li va donar l’oportunitat de viure i ensenyar en escoles Montessori de parla anglesa a Tòquio, Hong Kong i les Illes Caiman. »

En 2016, amb el desig de tornar a Europa, va acceptar un lloc a Barcelona i es va unir al nostre equip el 2020, encantada de tornar a ensenyar en la seva llengua materna.

Laura hernandez

Guia de clase 6-9 anys

Laura va néixer a França, a la ciutat de Tolosa. Es va llicenciar en llengua, literatura i civilització espanyoles a l’Institut Francès de Madrid en col·laboració amb la Universitat Jean Jaurès de Tolosa. Mentre escrivia la seva tesi a Las Palmas de Gran Canària, va començar a ensenyar al Lycée Français René Verneau i va descobrir que el contacte amb els nens i la transmissió la feien realment feliç. De tornada a França, estudia per convertir-se en mestra d’escoles.

Llegir més
Després de vuit anys d’ensenyar al sector públic a França, és més concretament la seva experiència com a directora de parvulari a la Xarxa d’Educació Prioritària la que la porta a tenir un major interès pel desenvolupament de nens de 0 a 6 anys. , les seves necessitats i la millor manera de satisfer-les. Per tant, decideix investigar més en aquest àmbit per proporcionar als nens un entorn millor preparat per a les seves necessitats. Aquesta investigació va suposar un canvi de perspectiva sobre l’educació i un canvi radical en la vida. Després de realitzar el Màster Oficial Europeu de Pedagogia de Montessori a la Universitat de Vic, en col·laboració amb el MISD (Institut Montessori de San Diego, Califòrnia), va rebre dues titulacions AMI: la d’Educador Montessori per a l’etapa 3-6. així com per al pas 0 – 3 anys. Actualment està escrivint una dissertació que té com a objectiu que els principis montessorians interactuin amb els darrers avenços en neurociència cognitiva, afectiva i social aplicada a l’educació. La primera educadora elemental de Montessori (6-9 anys) de Barcelona, ​​a la molt bonica escola francesa Moderato Montessori, iniciarà el juliol del 2020 la formació AMI de 6 a 12 anys al prestigiós MIRTC (Montessori-Palau Internacional Recerca i Formació Montessori)

Sandra Egea Sanchez

Asistante de clase 3-6 anys

Després de viure cinc anys al Regne Unit treballant amb nens, va decidir venir a Barcelona per acabar els seus estudis d’educació infantil. Des de llavors ha treballat en espais infantils multilingües com a assistent d’educadora en anglès. Després d’aquesta trajectòria va decidir aventurar-se en el món Montessori i no se li va acudir un millor lloc per això que en Moderato.