(+34) 930 250 827 / (+34) 722 229 516

L’equip

Cécile Brazilier

Cap del projecte i directora

Consultora i cap del projecte en l’àmbit de la innovació social durant diversos anys, s’ha dedicat a les noves pedagogies i als sistemes informals d’aprenentatge tant per adults com per nens. Va treballar sovint amb la Direcció dels Assumptes Escolars de l’Ajuntament de París per fomentar tallers, com la Région Ile-de-France per organitzar currículums de formació i amb la Comissió Europea per projectes de e-learning.

Va ser associada a la creació de l’escola Moderato Montessori Pantin per Christine Allain-Ledru, la fundadora, per elaborar la carta del «Desenvolupament Sostenible» a incorporar al currículum. Després, va participar en l’organització d’un codi dels «eco-gestos» de l’escola.

Al iniciativa del projecte Moderato Barcelona, es dedica a la direcció de l’escola y del equipo pedagógico.

Alexia Iñigo Menezo

Guia de clase 1,5-3 anys

Natural de Barcelona, ​​l’Alexia ha desenvolupat gran part de la seva formació i carrera professional a Suïssa. És diplomada Montessori 0-6 anys (AMI-Ginebra) i TSEF (Tècnic Superior Educació Infantil).

Apassionada per l’educació infantil, ha cultivat la seva vocació i admiració per la filosofia Montessori, les quals ha desenvolupat des de ben petita gràcies a l’orientació i vincle escolar de la seva família amb el Centre Internacional Montessori Palau-Girona.

L’Alexia acumula una experiència professional educativa de 7 anys, havent cobert les diferents etapes de 0-6 anys en escoles Montessori, tant en la Suïssa Francesa (Nyon) com a Barcelona, ​​a més d’unes pràctiques en escola internacional privada de Barcelona. Té capacitat educativa en francès, català i castellà, a més de l’anglès.

De caràcter alegre i juvenil, entre les seves grans aficions es troben l’estudi i innovació d’activitats pedagògiques per les seves classes, així com els viatges lúdics-culturals per tot el món, enamorada dels mateixos.

Camille Ploux

Guia de clase 3-6 anys

Camille va créixer a Annecy, a l’Haute Savoie. Va ser a Anglaterra per completar la seva llicenciatura i després va estudiar psicologia i desenvolupament infantil de 0 a 8 anys com a part d’un BA / BSc psychology and early childhood a Canterbury Christ Church University.

De retorn a França el 2002, va assistir a l’AMI de 3 a 6 anys i després va ensenyar durant 4 anys a l’escola bilingüe Montessori de París.

La seva passió per la pedagogia i el descobriment d’altres cultures li va donar l’oportunitat de viure i ensenyar en escoles Montessori de parla anglesa a Tòquio, Hong Kong i les Illes Caiman. »

En 2016, amb el desig de tornar a Europa, va acceptar un lloc a Barcelona i es va unir al nostre equip el 2020, encantada de tornar a ensenyar en la seva llengua materna.

Sandra Egea Sanchez

Asistante de clase 3-6 anys

Després de viure cinc anys al Regne Unit treballant amb nens, va decidir venir a Barcelona per acabar els seus estudis d’educació infantil. Des de llavors ha treballat en espais infantils multilingües com a assistent d’educadora en anglès. Després d’aquesta trajectòria va decidir aventurar-se en el món Montessori i no se li va acudir un millor lloc per això que en Moderato.

Emmanuelle Lalanne

Guia 3-6 anys (alumnat) Maison des Enfants

Emmanuelle té 42 anys i 2 filles, una alta i una baixa. Titular d’un màster en Ciències Humanes, ha treballat simultàniament durant més de 20 anys en 2 sectors d’activitat: animació amb nens de 3 a 6 anys, i formació professional per a joves, amb la creació de la meva pròpia empresa.
A l’alba del seu 40è aniversari, va voler reunir aquests 2 àmbits dedicant-se a la formació dels nens petits. Convençuda de les pedagogies alternatives, va emprendre, doncs, un camí d’especialització. Inscrita al concurs de mestra d’escola a França, va poder submergir-se en una classe d’infantil multinivell, amb una mestra formada en pedagogia Montessori.

Després va validar les certificacions d’assistent Montessori 3-6 anys, així com 0-3 anys, després es va incorporar a una escola bressol trilingüe francesa a Espanya, basada en la hibridació pedagògica (programa d’educació nacional francès, pedagogia Montessori i mètode gattegno).
El 2021-22, va completar la seva formació com a educadora Montessori de 3 a 6 anys. Emmanuelle s’incorpora, doncs, a l’equip de l’escola Moderato Barcelona durant tot el curs escolar. Observa i participa en les presentacions sota la mirada experimentada de Camille, la seva tutora. “Estic encantada d’acompanyar-te i gràcies per l’acollida que m’has donat”, diu Emmanuelle.

Lena Scharff_ecole francaise Montessori Barelone

Maryline Perrier

Guía de la classe de Primaria

Maryline creció en La Motte-Servolex, en Savoia. Tras estudiar educación nacional francesa, pasó varios años en Francia, Honduras y Marruecos, estudiando en escuelas francesas en un entorno multicultural y bilingüe.

Apasionada por la educación, así como el impulso de su hija el año 2016, se formó en pedagogía Montessori 0-3 años, 3-6 años y 6-9 años como en Comunicación No Violenta y en gestión de escritura. Desde entonces, ha creado un ambiente Montessori de 3-6 años en casa para su hija y también ha integrado material Montessori en su clase de primaria que le ha permitido, durante los últimos 2 años, aprender realmente según la pedagogía Montessori.