(+34) 930 250 827 / (+34) 722 229 516

L’equip

Cécile Brazilier

Cap del projecte i directora

Consultora i cap del projecte en l’àmbit de la innovació social durant diversos anys, s’ha dedicat a les noves pedagogies i als sistemes informals d’aprenentatge tant per adults com per nens. Va treballar sovint amb la Direcció dels Assumptes Escolars de l’Ajuntament de París per fomentar tallers, com la Région Ile-de-France per organitzar currículums de formació i amb la Comissió Europea per projectes de e-learning.

Va ser associada a la creació de l’escola Moderato Montessori Pantin per Christine Allain-Ledru, la fundadora, per elaborar la carta del «Desenvolupament Sostenible» a incorporar al currículum. Després, va participar en l’organització d’un codi dels «eco-gestos» de l’escola.

Al iniciativa del projecte Moderato Barcelona, es dedica a la direcció de l’escola y del equipo pedagógico.

Alexia Iñigo Menezo

Guia de clase 1,5-3 anys

Natural de Barcelona, ​​l’Alexia ha desenvolupat gran part de la seva formació i carrera professional a Suïssa. És diplomada Montessori 0-6 anys (AMI-Ginebra) i TSEF (Tècnic Superior Educació Infantil).

Apassionada per l’educació infantil, ha cultivat la seva vocació i admiració per la filosofia Montessori, les quals ha desenvolupat des de ben petita gràcies a l’orientació i vincle escolar de la seva família amb el Centre Internacional Montessori Palau-Girona.

L’Alexia acumula una experiència professional educativa de 7 anys, havent cobert les diferents etapes de 0-6 anys en escoles Montessori, tant en la Suïssa Francesa (Nyon) com a Barcelona, ​​a més d’unes pràctiques en escola internacional privada de Barcelona. Té capacitat educativa en francès, català i castellà, a més de l’anglès.

De caràcter alegre i juvenil, entre les seves grans aficions es troben l’estudi i innovació d’activitats pedagògiques per les seves classes, així com els viatges lúdics-culturals per tot el món, enamorada dels mateixos.

Lena Scharff_ecole francaise Montessori Barelone

Léna Scharf

Asistante de clase 1,5-3 anys

El camp de l’educació sempre ha atret a la Léna Scharff, des de petita ja sabia que seria mestra.

Passa la seva BAFA durant el Màster en comunicació, el que li permet treballar com a animadora amb nens petits en centres d’oci i cura extraescolar.

Ella debuta la seva carrera professional com a coordinadora dins d’una associació que organitza projectes educatius en entorns penitenciaris amb professors voluntaris.

En 2018 s’instal·la a Barcelona i ensenya francès a nens petits, revivint així el seu desig d’ensenyar. Però vol anar més enllà i sobretot inscriure en mètodes d’ensenyament alternatius on el nen sigui amo del seu aprenentatge. Ella descobreix la pedagogia Montessori que encaixa perfectament en aquesta visió de l’ensenyament.

El juliol 2020 comença a formar-se com a educadora Montessori AMI 3-6 amb IMMAC (institut Montessori de Mèxic), centre De Santiago de Compostel·la.
Paral·lelament s’incorpora a l’escola Moderato com a assistent a la classe de Comunitat infantil.

Camille Ploux

Guia de clase 3-6 anys

Camille va créixer a Annecy, a l’Haute Savoie. Va ser a Anglaterra per completar la seva llicenciatura i després va estudiar psicologia i desenvolupament infantil de 0 a 8 anys com a part d’un BA / BSc psychology and early childhood a Canterbury Christ Church University.

De retorn a França el 2002, va assistir a l’AMI de 3 a 6 anys i després va ensenyar durant 4 anys a l’escola bilingüe Montessori de París.

La seva passió per la pedagogia i el descobriment d’altres cultures li va donar l’oportunitat de viure i ensenyar en escoles Montessori de parla anglesa a Tòquio, Hong Kong i les Illes Caiman. »

En 2016, amb el desig de tornar a Europa, va acceptar un lloc a Barcelona i es va unir al nostre equip el 2020, encantada de tornar a ensenyar en la seva llengua materna.

Sandra Egea Sanchez

Asistante de clase 3-6 anys

Després de viure cinc anys al Regne Unit treballant amb nens, va decidir venir a Barcelona per acabar els seus estudis d’educació infantil. Des de llavors ha treballat en espais infantils multilingües com a assistent d’educadora en anglès. Després d’aquesta trajectòria va decidir aventurar-se en el món Montessori i no se li va acudir un millor lloc per això que en Moderato.

Laura hernandez

Guia de clase 6-9 anys

Laura va néixer a França, a la ciutat de Tolosa. Es va llicenciar en llengua, literatura i civilització espanyoles a l’Institut Francès de Madrid en col·laboració amb la Universitat Jean Jaurès de Tolosa. Mentre escrivia la seva tesi a Las Palmas de Gran Canària, va començar a ensenyar al Lycée Français René Verneau i va descobrir que el contacte amb els nens i la transmissió la feien realment feliç. De tornada a França, estudia per convertir-se en mestra d’escoles.

Llegir més
Després de vuit anys d’ensenyar al sector públic a França, és més concretament la seva experiència com a directora de parvulari a la Xarxa d’Educació Prioritària la que la porta a tenir un major interès pel desenvolupament de nens de 0 a 6 anys. , les seves necessitats i la millor manera de satisfer-les. Per tant, decideix investigar més en aquest àmbit per proporcionar als nens un entorn millor preparat per a les seves necessitats. Aquesta investigació va suposar un canvi de perspectiva sobre l’educació i un canvi radical en la vida. Després de realitzar el Màster Oficial Europeu de Pedagogia de Montessori a la Universitat de Vic, en col·laboració amb el MISD (Institut Montessori de San Diego, Califòrnia), va rebre dues titulacions AMI: la d’Educador Montessori per a l’etapa 3-6. així com per al pas 0 – 3 anys. Actualment està escrivint una dissertació que té com a objectiu que els principis montessorians interactuin amb els darrers avenços en neurociència cognitiva, afectiva i social aplicada a l’educació. La primera educadora elemental de Montessori (6-9 anys) de Barcelona, ​​a la molt bonica escola francesa Moderato Montessori, iniciarà el juliol del 2020 la formació AMI de 6 a 12 anys al prestigiós MIRTC (Montessori-Palau Internacional Recerca i Formació Montessori)