(+34) 930 250 827 / (+34) 7 22 22 95 16

Notre équipe

Cécile Brazilier

Cécile Brazilier

Cap del projecte i directora

Consultora i cap del projecte en l’àmbit de la innovació social durant diversos anys, s’ha dedicat a les noves pedagogies i als sistemes informals d’aprenentatge tant per adults com per nens. Va treballar sovint amb la Direcció dels Assumptes Escolars de l’Ajuntament de París per fomentar tallers, com la Région Ile-de-France per organitzar currículums de formació i amb la Comissió Europea per projectes de e-learning.

 

Va ser associada a la creació de l’escola Moderato Montessori Pantin per Christine Allain-Ledru, la fundadora, per elaborar la carta del «Desenvolupament Sostenible» a incorporar al currículum. Després, va participar en l’organització d’un codi dels «eco-gestos» de l’escola.

 

Al iniciativa del projecte Moderato Barcelona, es dedica a la direcció de l’escola y del equipo pedagógico.

Marta Iglesias

Marta Iglesias

Guia Montessori

La Marta Iglesias és guia Montessori de 0 a 6 anys (diplomatura AMI de Vic) i llicenciada en ciències ambientals. Des de fa més d’una dècada que està treballant amb nens petits, va començar a Barcelona, passant uns anys a França i a Nova York, i de nou aquí. Des de sempre li han meravellat les ganes d’aprendre i l’entusiasme dels infants més petits, i gaudeix acompanyant-los en el seu desenvolupament i descobertes del món. Del mètode Montessori li agrada sobretot el respecte, la llibertat i la confiança que aporta a l’infant.
Audrey

Audrey

Guia Montessori

Audrey és guia Montessori d’2,5 anys fins a 6 anys (diploma AMI de l’Institut Supérieur Maria Montessori, Lyon), titulada d’una llicenciatura 3 de anglès i del Celta. Des del 2009 treballa amb nens en escoles d’idiomes i com a ponent en escoles publiques. És mama de dues nenes petites i li apassiona las neurocièncias afectives i socials així que la pedagogia de Maria Montessori, que considera com una ajuda a la vida respectant el ritme i el desenvolupament de cada nen, afavorint el seu potencial i fomentant les seves ganes d’exploracion i la seva autoestima.

 

 

Olivia  Jezequel

Olivia Jezequel

Assistent de 3 a 6 anys (Casa dels nens)

Descobreix la seva vocació durant un període de pràctiques a la guarderia durant els seus estudis de llicència italiana i després decideix seguir un màster per convertir-se en professor de centres educatius.
Diplomada a la mà, surt a viure tres anys a Dublín per obrir altres horitzons i donar classes de francès als nens.
Va arribar a Barcelona el 2014 i, després d’un breu període en el sector de l’hostaleria, va decidir reprendre els seus estudis i seguir una formació Montessori de 0-6 anys a la Universitat de Saragossa.