(+34) 930 250 827 / (+34) 7 22 22 95 16

Primera escola Montessori francòfona de Barcelona

Portes Obertes els 16 de Febrer et 9 de Març
M'inscric a les portes obertes

L’escola Moderato Montessori Barcelona, es en el barri del Putxet, en un agradable espai de 400m2

Avui dia la pedagogia Montessori ha experimentat un gran creixement a Barcelona on, a més, així doncs, hem vist la necessitat de crear una escola Montessori francesa.

L’escola es dirigeix a pares/mares interessats a oferir als seus fills/filles un ambient d’aprenentatge privilegiat, basat en mètodes alternatius en l’idioma francès i amb una especial atenció en el català i en el castellà.

Moderato-Montessori Barcelona serà un centre per a nens/nenes de 18 meses a 9 anys.

L’ensenyament és dirigit per educadores amb grau Montessori, meitat franceses i altre meitat catalana-castellanes que parlaran als nens/nenes en les seves llengües maternes, fomentant d’aquesta manera un veritable ambient trilingüe.

El centre Moderato Barcelona es basa en l’experiència del primer centre Moderato, obert a Pantin (prop de París) l’any 2012.

Portes Obertes els 16 de Febrer et 9 de MarçInscriure’s

ÚLTIMAS NOTICIES

Música i cant en inglés amb Sarah Nichols

TOTS ELS DILUNS DE 16H45 A 18H (amb posibilitat de deixar els nens els 16h30) INSCRIPCIÓ : 40 €     TARIFA : 42€/MES Sarah Nicholsés una arpista formadeal Conservatori Reial de La Haya. Ensenya música des de fa més de 10 anys. Les seves lliçons combinen diferents...

Nostra catering : Kescou

Kescou neix el 2014 a Ripollet, amb una clara vocació per l’alimentació ecològica i de qualitat. Oferim un servei de cuina artesana amb amor i consciència. Una cuina basada en una dieta saludable i encaminada cap a un menjador ecològic, sostenible i de proximitat. Els...