(+34) 930 250 827 / (+34) 7 22 22 95 16

Primera escola Montessori francòfona de Barcelona

L’escola Moderato Montessori Barcelona, es en el barri del Putxet, en un agradable espai de 400m2

Avui dia la pedagogia Montessori ha experimentat un gran creixement a Barcelona on, a més, així doncs, hem vist la necessitat de crear una escola Montessori francesa.

L’escola es dirigeix a pares/mares interessats a oferir als seus fills/filles un ambient d’aprenentatge privilegiat, basat en mètodes alternatius en l’idioma francès i amb una especial atenció en el català i en el castellà.

Moderato-Montessori Barcelona serà un centre per a nens/nenes de 18 meses a 9 anys.

L’ensenyament és dirigit per educadores amb grau Montessori, meitat franceses i altre meitat catalana-castellanes que parlaran als nens/nenes en les seves llengües maternes, fomentant d’aquesta manera un veritable ambient trilingüe.

El centre Moderato Barcelona es basa en l’experiència del primer centre Moderato, obert a Pantin (prop de París) l’any 2012.

Places queden disponibles al ambiente 18 mesos-3 anys i en el ambiente 3-6 anys – Saber més

ÚLTIMAS NOTICIES

Música i cant en inglés amb Sarah Nichols

TOTS ELS DILUNS DE 16H45 A 18H (amb posibilitat de deixar els nens els 16h30) INSCRIPCIÓ : 40 €     TARIFA : 42€/MES Sarah Nicholsés una arpista formadeal Conservatori Reial de La Haya. Ensenya música des de fa més de 10 anys. Les seves lliçons combinen diferents...

Nostra catering : Kescou

Kescou neix el 2014 a Ripollet, amb una clara vocació per l’alimentació ecològica i de qualitat. Oferim un servei de cuina artesana amb amor i consciència. Una cuina basada en una dieta saludable i encaminada cap a un menjador ecològic, sostenible i de proximitat. Els...