P’TITS EXPLORATEURS D’ART – GÉRALDINE GUYON

Les P’tits explorateurs d’Art és un projecte educatiu destinat a introduir els nens de 4 a 8 anys en el món de l’art.

Els petits exploradors supervisats per l’educadora artística Géraldine Guyon descobrireu un nou lloc cultural a Barcelona o un tema artístic.
Aquest programa educatiu ofereix visites de lloc artístics i / o tallers on els nens aprenen sobre diverses tècniques, exploren el seu propi potencial creatiu i enfoquen els seus ulls en el món que els envolta.
Aquests visites-tallers permeten conèixer la creació artística des de molt jove estimulant la curiositat i la imaginació. També promouen l’intercanvi i l’interrogatori en francès.
Les P’tits explorateurs d’Art és una gran oportunitat per conèixer als actors del món de l’art, descobrir les seves obres, aprendre a mirar-les i, finalment, fer que desitgi gaudir de l’art en totes les seves formes. formes.

Géraldine Guyon intervé un cop per trimestre en Moderato en forma d’un taller de 2 dies perquè els nens estiguin completament interessats en el seu treball i visquin una veritable experiència de creació artística. Els tallers sempre acaben amb una exposició on els nens s’enorgulleixen de presentar el seu treball als seus pares.