L’escola Moderato Montessori Barcelona és soci del projecte Crowd School, recolzat per la Comissió Europea a través del programa Erasmus +.

L’objectiu general del projecte Cowd School és dissenyar i desenvolupar una eina pedagògica innovadora adaptada als contextos educatius nacionals i europeus, basada en l’ús de col·leccions digitals del patrimoni cultural europeu, en particular les de la Biblioteca Europea Europeana (europeana.eu). Gràcies a un enfocament pedagògic lúdic i científic, aquesta eina ofereix diversos objectius educatius: aprenentatge d’idiomes, desenvolupament de coneixements d’història, geografia, cultura general, història de les arts i del patrimoni,..

Aquesta eina és el resultat d’una col·laboració intersectorial entre professionals de l’educació, el patrimoni digital i les noves tecnologies. A partir de les imatges digitals que se’ls proposin, es convidarà els alumnes de la classe de primària de Moderato a participar en una campanya de “crowdsourcing” / “anotació col·laborativa”. Des de l’inici de curs 2022, els alumnes de CE1-CM 1 i CM2 participaran en aquests tallers. 

Un bell projecte en el qual la professora està desitjant embarcar amb els seus alumnes !