(+34) 930 250 827 / (+34) 722 229 516

MÚSICA – BERTA CARRERAS

Berta és llicenciada en psicologia i diploma del Conservatori Superior de Música del Liceu, piano i cant coral amb el Grau Professional. Durant els seus estudis, va començar a impartir classes a l’Escola de Música Joan Llongueres amb Eugènia Arús i així va néixer la seva vocació d’ensenyar música per a nens.
Actualment treballa a diverses escoles de música de Barcelona, ​​però també a moltes escoles públiques.

Berta també s’ha format sobre mètodes d’aprenentatge alternatius, incloent-hi els mètodes d’ensenyament Émile Jacques Dalcroze i Edgar Willems.
La Rítmica Dalcroze és un mètode que parteix de la base del cos com el primer instrument per a viure, escoltar i fer música. Aprofitant que els infants de fins a sis anys estan en constant moviment per a desenvolupar-se, se’ls guia a viure la música corporalment per a que els resulti un aprenentatge ben natural, sensorial i significatiu.
La pedagogia de Willems se centra en l’aspecte auditiu. El conjunt del material musical ben divers, el treball de melodies i cançons i altres dinàmiques proporciona un gran àmbit de percepció auditiva, imitativa i d’afinació vocal a l’infant.

Una vegada a la setmana arriba a Moderato on imparte classe a grup mitjà.
– A la classe de 14 mesos-3 anys (Comunitat Enfantine) durant 30 minuts per a cada grup
– en el grup de 3-6 anys (Casa dels nens) durant 45 minuts per a cada grup